RDW.png

APK

Uiteraard doen wij de apk keuring voor uw voertuig, Deze voeren wij uit volgens de door de RDW gestelde eisen uit. Dit blijkt ook wel uit de steekproeven die door de RDW uitgevoerd worden. Er wordt met een puntensysteem gewerkt, Mochten er tijdens een steekproef nog mankementen zijn die niet gerepareerd zijn dan volgen er strafpunten. Bij een goede afmelding gaan er 0.4 strafpunten van je totaal af. Wij staan al geruime tijd op 0 strafpunten, zowel als bedrijf als onze keurmeester.


Onderhoud

U kunt voor al uw onderhoudt bij ons terecht, voor alle voorkomende merken. Op het gebied van Mercedes ben ikzelf al bijna 25 jaar specialist, 1 van onze monteurs is op het gebied van opel en VW zeer bedreven, waardoor er snel een goede diagnose van een probleem getackeld kan worden. En er spoedig de juiste reparatie / vervanging kan plaatsvinden. Alle onderhoudsbeurten worden gedaan volgens de door het merk gestelde fabrieks voorgestelde onderhoudsintervallen. Bv bij een kleine beurt worden er ongeveer 42 facetten nagelopen, bij een grote onderhoudsbeurt zijn dat er ongeveer 96. Dit is per merk verschillend, maar komt wel dicht bij elkaar.

6ad62675-ba9a-4ff5-8a46-b6cdb634bd4e.jpg

7292a315-6fe9-43db-86bd-ba42cb39c776.jpg

Uitlezen & Electronica

Voor het uitlezen van uw auto maken wij gebruik van het allernieuwste Bosch diagnose Systeem, geen storing wat ontloopt aan deze uitlees pc. Deze computer is snel en zeer effectief in het opzoeken van elektronische storingen en geeft ook advies voor de  eventuele  oplossing hiervoor.

Mochten wij er niet uitkomen is de helpdesk van Bosch car service er nog voor ondersteuning, zodat we altijd de storing kunnen oplossen voor u.

Las en Schade Herstel

Zelfs voor uw schade en eventuele laswerkzaamheden kunt u bij ons terecht, al ruim 20 jaar ervaring in herstel en laswerk aan motorvoertuigen. Ook dit wordt gedaan volgens de geldende normen, met een goede afwerking. Alle te spuiten delen worden in een spuitcabine uitgevoerd op de juiste temparatuur, zodat de auto er weer als nieuw aan u afgeleverd kan worden.

7292a315-6fe9-43db-86bd-ba42cb39c776.jpg

Airco Service

Voor uw airco systeem hebben wij een vol automatische machine staan welke het systeem volledig naloopt, en eerst vacuüm trekt voordat deze weer netjes afgevuld wordt. Zit er ergens een lek in het systeem dan zal dit eerst verholpen worden alvorens het systeem weer afgevuld wordt.

bed2e20d-5337-46ea-adc8-89add561f74c.jpg

Raam reparatie

U kunt ook uw raam bij ons laten repareren of vervangen. Hiervoor hebben wij speciaal een monteur met veel ervaring op dit gebied aan het werk. Ook kunnen wij ramen vervangen als u er voor verzekerd bent, dit wordt netjes voor u afgehandeld, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Meestal kunt u de auto 4 uur later weer ophalen, nadat u de auto heeft gebracht.

 
logo Lantinga.png
Bosch_logo.png
Brembo_logo.svg.png
header-logo.png

Onderdelen

Voor u als klant is het altijd maar afwachten of de delen welke vervangen zijn ook daadwerkelijk niet meer aan de gestelde eisen voldoen, waardoor deze vervangen moesten worden. Hier hoor je vaak veel verhalen over dat er bedrijven zijn die delen vervangen welke niet vervangen hoefde te worden, of dat er delen wel gefactureerd zijn, maar niet zijn vervangen.  

Wij doen dat net even anders en daarom werken we uitsluitend met Lantinga als onderdelen leverancier met onder andere merken als Bosch, Brembo, en Monroe.

Er zal altijd contact met u worden opgenomen als er een verborgen gebrek aan de auto wordt geconstateerd, zodat we eerst de te maken kosten met u zullen doornemen. U kunt dan zelf beslissen of deze reparatie wel of niet door moet gaan.

Alle onderdelen welke wij vervangen worden door ons bewaard, als u uw auto op komt halen laten wij u de onderdelen zien en leggen indien u dat wenst uit waarom dit vervangen is ( BV Stuurkogel welke te ruim is ) 

Zoals u hebt kunnen lezen zijn we uitgegroeid tot een veelzijdig bedrijf waar u voor al uw onderhoudt en plotselinge gebreken terecht kunt.

Wij heten u dan ook van harte welkom binnen en de koffie staat altijd bij ons klaar